Середа, 08.05.2024, 07:23
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт вчителя історії Мальованого В.Ф.

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітній проект
Освітній проект «На Урок»
Освітній портал
Шкільне життя
Всеосвіта

Головна » 2016 » Квітень » 14 » Екскурсія в м. Харків на стадіон «Металіст» та Ботанічний сад ім. В. Каразіна.
23:38
Екскурсія в м. Харків на стадіон «Металіст» та Ботанічний сад ім. В. Каразіна.
Екскурсія в м. Харків на стадіон «Металіст» та Ботанічний сад ім. В. Каразіна.

В перший день канікул 11 квітня вчителями Левчишеною Д.В та Мальованим В.Ф., культорганізатором Борівського БДЮТ  Карпенко Н.М.  була проведена екскурсія учнів Шийківської ЗОШ І-ІІІ ст. в м. Харків  на  стадіон «Металіст» та Ботанічний сад ім. В. Каразіна.

Першою зупинкою подорожі став прекрасний куточок флори зібраної з усіх куточків світу. Учні пройшлись весняними алеями Ботанічного саду де їх привітно зустріли первоцвіти тюльпанів, магнолій та ін.

Потім діти поринули у тропічний куточок Ботанічного саду - оранжерею. Тут екскурсовод зачарувала школярів цікавою розповіддю про рослини, які б ніколи не з’явилися у наших кліматичних умовах, але завдяки наполегливій праці садівників, ви можете бачити їх сьогодні в Україні, не їдучи за гори-моря. В оранжереї знаходиться різноманіття тропічних лісів, сухих тропіків, пустель та напівпустель – це рослини з Південно-Східної Азії, Австралії та Нової Зеландії, Японії та Китаю і т.д. Діти на власні очі побачили як ростуть ананаси, авокадо, банани, цукрова тростина, бамбук та ін. Всіх вразила красуня оранжереї – фінікова пальма, яка росте в Харкові вже понад 100 років, а також колекція кактусів, яка нараховує більше  900 видів.

Після чарівного світу екзотики учні потрапили в спортивне серце Харкова – стадіон «Металіст». Побували в конференц-залах, роздягальні для гостей, посиділи  навіть у кріслі, в якому під час Евро - 2012  сидів Кріштіану Роналду. І ось, нарешті, він, стадіон! Учні  сиділи на місцях запасних гравців, для вболівальників, тренерських місцях, місцях  vip- зони. Учні оглянули чашу стадіону, газон, конференц-зал. Хлопці не стримавши емоцій, скандували “Оле, оле, оле! Металіст, металіст!”. Екскурсовод Володимир дуже цікаво розповів про історію побудови  та  реконструкцію стадіону, трав’яне покриття та умовами догляду за ним.  На закінчення екскурсії розповіли про дитячу футбольну академію ФК “Металіст”, і діти оглянули кілька дитячих футбольних майданчиків, де саме відбувалося тренування юних футболістів. А на одному з майданчиків учні провели товариський матч за участю вихованців академії, який закінчився з рахунком 1:1.

Враження від цієї екскурсії неймовірні. Втомлені, але задоволені та переповнені емоціями, діти поверталися додому.  Дякуємо культорганізатору Борівського БДЮТ Карпенко Н.М. та водію Ткачову С.М. за незабутню подорож до м. Харкова.  ФОТО⇒

Переглядів: 422 | Додав: Bo$$ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Календар
Календар свят. Мова, граматика, спілкування
Годинник

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz